Suočeni s izazovima koje je donio COVID-19, morali smo drastično promijeniti naš stil života kao i pristup poslu.

U tim novim okolnostima, podrška našoj zajednici postala je prioritet koji tango sukladno svojoj viziji i kulturi, nije mogao ignorirati. Također smo u periodu pada posla članovima svog tima htjeli osigurati osjećaj svrhe i cilja.

Reagirali smo čim je kriza počela i to ponudom besplatnih usluga pozivnog centra nekoliko hrvatskih institucija koje su bile u prvim redovima borbe protiv koronavirusa. Obratili smo se Stožeru civilne zaštite na nacionalim i lokalnim razinama, kao i Ministarstvu zdravstva.

Spomenute institucije bile su zahvalne na našoj ponudi, ali su već rješavale ovu hitnu situaciju uz pomoć drugih izvora, stoga naše usluge nisu bile potrebne.

Odlučili smo iskoristiti naše višejezične vještine u edukativne svrhe. Kontaktirali smo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, odjel koji provodi reformu „Škola za život“ te koji je odgovoran za projekt učenja na daljinu u Hrvatskoj.

Oni su uspjeli preseliti cjelokupno obrazovanje na online platforme unutar nekoliko tjedana. Smatrali smo da naše jezične vještine i iskustvo koje imamo u pripremi voiceover sadržaja mogu pomoći u online nastavi.

Naša ponuda je prihvaćena raširenih ruku te su uskoro tangovci Richard Riley i Fabrizio Cancedda službeno priznati kao mentori na listi njihovih stručnjaka za engleski, francuski i talijanski jezik. Za sada smo isporučili više od 30 projekata, najčešće voiceover naracije (prenošenje glasa pripovijedanjem) i dijalozi. Često nas zovu u pomoć kada je potrebno napraviti korekturu ili lokalizirati sadržaj, pa čak i kada je potrebno konačni proizvod pretvoriti u prezentaciju ili mpeg4 video. Jednom prilikom zadatak je bio skladati glazbu, što je rezultiralo našom snimkom pjesme za djecu:

Dosadašnji spikeri i pjevači su: Marta Korotaj, Fabrizio Cancedda, Tajana Riley, Filip Riley, Dorian Riley, Stewart Riley i Richard Riley.

Evo samo nekoliko primjera:

Video lekcije za druge predmete dostupne su na stranicama „Škole za život“ i učenje na daljinu: https://skolazazivot.hr/video-lekcije/  

Ponosni smo na našu filozofiju i viziju i jako nas usrećuje pružanje pomoći u unapređenju obrazovanja mladih te zajednici u cjelini.

 

merck color

Uz lansiranje nove formulacije i pakiranja jednog od vodećih lijekova na tržištu koji se koristi kao nadomjesna terapija za liječenje bolesti i poremećaja rada štitnjače, stabilan način obrade upita pacijenata Merck prepoznaje i proaktivno planira. Tango je konkurentnim cijenama i fleksibilnim CRM sustavom, koji je u potpunosti razvijen unutar kuće, zauzeo vodeću poziciju u ulozi info linije.  Spomenuti CRM sustav prilagođen je za Merckov opsežan i kompleksan FAQ (agentima su relevantni dijelovi informacija dostupni po potrebi), a podržava i masivan sigurnosni sustav s ciljem obrade zahtjevnih uvjeta prikupljanja podataka i izvješćivanja regionalnih ureda Merckovog tima.  Ljepota razvoja ovog sustava bila je u direktnoj suradnji s klijentom te potpunom odgovaranju na njihove potrebe. tango danas obrađuje sve upite, ali sa spoznajom da eskalacije mogu odmah biti upućene Merckovim medicinskim stručnjacima. Ova usluga odličan je primjer kako se dvije kompanije mogu udružiti na sasvim različitim poljima s ciljem pružanja jedinstvene usluge.

OIV color

 

Uzimajući u obzir prelazak s DVB-T na DVB-T2 sustav emitiranja digitalnog zemaljskog TV signala te time očekivani  porast broja dolaznih poziva i upita korisnika/građana, OIV je odlučio podići kvalitetu usluge pozivnog centra te smanjiti vrijeme čekanja na odgovor angažiranjem vanjskog partnera, tango komunikacije. Uz najpovoljniju cijenu, tango je također zadovoljio zahtijevanu razinu stručnosti i tehničke osposobljenosti.

Tijekom razdoblja uključenja DVB-T2 signala i razdoblja gašenja DVB-T signala usluga pozivnog centra će biti dostupna 7 dana u tjednu kako bi se gledateljima pomoglo da prijelaz bude što jednostavniji te da im se omogući najbolji mogući prijam signala putem digitalne zemaljske TV platforme.

tango je također spreman pomoći krajnjim korisnicima i kod tehničkih pitanja vezanih uz podešavanje antenskih sustava, pitanjima o FM signalu i eksperimentalnom digitalnom radiju DAB+.

 

Cert tango bw big

 

collage

Tijekom kolovoza 2018. godine, stručnjaci Cro Cert-a proveli su reviziju naše dokumentacije kao i opsežnu reviziju našeg poslovanja u prostorima tvrtke u trajanju od dva dana.

Čast nam je objaviti da smo zadovoljili njihove stroge kriterije te su nam dodijeljeni certifikati za sva tri standarda!

Projekt implementacije Integriranog sustava upravljanja koji uključuje Sustav upravljanja kvalitetom te Sustav informacijske sigurnosti pri pružanju usluga Centra za korisnike i voiceover-a, pokrenut je u trećem kvartalu 2017. godine a ostvaren je uz stalnu podršku naše uprave i predanog tima internih revizora.

Dobivanje certifikata za sva tri standarda odjednom potvrđuje da su uloženi trud i resursi te predanost s kojom je tango pristupio projektu zaista bili opravdani.

Nadalje, čini se da je tango među prvim centrima za korisnike u Europi koji je dobio certifikat prema novom ISO 18295-1:2017 standardu.

No, to je samo početak za tango. Vjerujemo u ISO metodologiju, i cilj nam je poboljšanje naše učinkovitosti na svim područjima, iz godine u godinu.

adela

 

Nakon umirovljenja 27 starih mobitela, htjeli smo im pronaći novu svrhu umjesto da se nađu u centru za reciklažu.

Potaknuti prijedlogom jedne naše kolegice donirali smo uređaje ustanovi za pružanje pomoći ženama, s obzirom da čak i takvi „antikviteti“ mogu pridonijeti osjećaju sigurnosti ženama u nužnoj situaciji.

Od ukupno dvatesetak utočišta u Hrvatskoj, odlučili smo se za Centar za žene Adela u Sisku. Naša Tina je očišćene i lijepo upakirane mobitele osobno dostavila direktorici centra Senki Filipović, koja već puno godina radi za udrugu i trenutno se brine za 25 žena u potpuno popunjenoj kući.

Gospođa Filipović se zahvaljuje tangu i jamči da će uređaji biti od velike koristi njima i, što je najvažnije, njihovim gostima.

Gospođi Filipović i njenim štićenicama želimo sve najbolje, u nadi da će joj se radno opterećenje ubuduće smanjiti.

Ako želite više saznati o Centru za žene Adela, molimo posjetite njihovu web stranicu: www.centar-adela.org.

Kontakt

tango komunikacije d.o.o.

20. kat
Ivana Lučića 2a
10 000 Zagreb
Hrvatska

 +385 (0)1 5494 301

salestango.hr

EU VAT# HR73112507864

Traži

We use cookies
Na našoj stranici koristimo kolačiće. Neki od njih ključni su za funkcionalnost same stranice, dok nam drugi pomažu da unaprijedimo stranicu i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Odlučite sami želite li dozvoliti kolačiće ili ne. Molimo, imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti stranice.