Skupina slobodoumnih, višejezičnih, komunikativnih i kreativnih pojedinaca predvođenih Britancem i Hrvaticom, voljna prihvatiti bilo koji izazov. Tvrtku vode Richard i Tajana Riley. Tijekom rane profesionalne karijere oboje su puno putovali, a s obzirom da su dvanaest godina živjeli u Francuskoj, oboje tečno govore tri jezika. Izloženost nizu različitih kultura navela ih je da cijene izrazite razlike među narodima svijeta. Njihov slobodouman pristup, Richardovo tehničko znanje te znanje i iskustvo u menadžmentu stečeno tijekom rada za vodeće svjetske tvrtke poput Bloomberga i SERC-a) i Tajanine vještine na polju rukovođenja i rada s ljudima njegovane tijekom više od petnaest godina rada na rukovodećim pozicijama te vodeći vlastiti posao, temelj su tanga kao važnog pružatelja usluga. Svijest o kulturnim različitostima te njihovo poštivanje odražavaju se u kriterijima zapošljavanja u tangu.

Da bi postali dio tanga, kandidati moraju posjedovati iste kvalitete. Svi zaposlenici tanga tečno govore najmanje tri jezika te posjeduju neposredno iskustvo života u pojedinim stranim zemljama tvoreći tako dinamičan, višejezičan tim koji se lako prilagođava u cilju pružanja korisničke podrške diljem svijeta. Na poslovnoj razini fokusirani smo na kvalitetu svoje usluge, podižući zato svoje standarde na visoku razinu. Kao jedinstvena tvrtka u regiji, tango je vodeći hrvatski izvoznik usluge kontakt centra za 2011. i 2012. godinu! (Prema FINA-i).

Misija

Pružiti uslugu višejezičnog kontakt centra visoke kvalitete u više različitih industrija s naglaskom na profesionalizam, komunikaciju, timski rad i održivost.

Vizija

Biti vodeći višejezični kontakt centar u našoj struci, usredotočeni na pružanje izvrsne usluge našim klijentima.

Pružiti idealno radno mjesto za profesionalce na kojem komunikacija, jezični izazovi i različitost doprinose osobnom zadovoljstvu.

Postići navedeno na održiv način.

Tipični ugovori o razini usluge

Na 80% svih dolaznih poziva odgovoreno u 40 sekundi…

Na 90% svih dolaznih e-mailova odgovoreno u roku od 24 sata…

„Žurne“ reakcije: 99% unutar vremenskog okvira od 5 minuta…

Trenutna pokrivenost

Engleski jezik

24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini

Hrvatski jezik

Svakodnevno od 8,00 do 21,00

Njemački jezik

Od ponedjeljka do petka od 08 do 21,00; vikendom od 9,00 do 17,00

Talijanski jezik

Svakodnevno od 9,00 do 21,00

Svi ostali jezici

pokrivamo lokalno radno vrijeme ovisno o zemlji za koju radimo

Profil tvrtke

Osnovana: 2004

Vlasnik: Richard Riley

Glavna djelatnost: Kontakt centar

Zaposlenici: 25+ zaposlenih na puno radno vrijeme,10+ radnika na nepuno radno vrijeme

Kapacitet: 100+ radnih jedinica

Odnos voditelj - agent: voditelj projekta / agent omjer 1:5

Cijena agentske minute: 4,5 HRK

Posebne cijene moguće su na zahtjev

 

Kontakt

tango komunikacije d.o.o.

20. kat
Ivana Lučića 2a
10 000 Zagreb
Hrvatska

 +385 (0)1 5494 301

salestango.hr

EU VAT# HR73112507864

Traži

We use cookies
Na našoj stranici koristimo kolačiće. Neki od njih ključni su za funkcionalnost same stranice, dok nam drugi pomažu da unaprijedimo stranicu i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Odlučite sami želite li dozvoliti kolačiće ili ne. Molimo, imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti stranice.